Kontakt oss

Mandag - Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 11:00 - 15:00

Våre ansatte

David Guldager Eier og optiker post@smartlookoptikk.no 63824000

Velkommen til SmartLook Optikk AS, et familiedrevet optikerfirma i Sørumsand, ledet av den erfarne danske optikeren David Guldager. David har bodd i Norge siden 2008 og etablerte SmartLook Optikk i 2011, etter verdifull erfaring fra Brilleland i Kløfta og Specsavers i Sandvika. Vi hos SmartLook Optikk er dypest dedikerte til håndverkstradisjonen, hvor profesjonell stolthet og kvalitet er våre bærende prinsipper.

I vår butikk finner du nøye utvalgte brilleinnfatninger fra både nordiske og internasjonale messer, hvor vi spesielt fokuserer på dansk, italiensk og japansk design. Men vår ekspertise strekker seg utover design – vi har også lang erfaring med Samsyn-korreksjon i brilleglass. Dette sikrer at brillene dine ikke bare ser fantastiske ut, men også gir optimal visuell støtte.

Vårt hovedmål er å hjelpe deg med å finne de perfekte brillene som speiler din personlighet og behov. Enten du søker kontaktlinser eller briller, står vi klare til å veilede deg med vår kunnskap og service. Og husk – vi tilbyr alltid attraktive priser ved kjøp av flere briller, eller hvis du ønsker en kombinasjon av både kontaktlinser og briller.

Har du spørsmål, eller ønsker personlig service og veiledning i ditt valg av briller eller kontaktlinser?

Ta kontakt med oss hos SmartLook Optikk!